Katoenen tassen bedrukken

Katoenen tassen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte katoenen tassen als promotiemateriaal of een luxe katoenen tassen als relatiegeschenk. Laat hier katoenen tassen met jouw logo bedrukken. 

Als je van plan bent deel te nemen aan een beurs zijn katoenen tassen bedrukt met logo uitermate geschikt om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Met deze katoenen tassen met bedrukking kan je het maximale uit de beurs halen. Iedereen op het evenement zal rondlopen met jouw tassen.

Er zijn veel verschillende katoenen tassen die u kunt laten bedrukken. Kiest u voor een katoenen beurstas om weg te geven of ga je liever voor een duurzamere variant, zoals de tas gemaakt van gerecycled katoen? Hier kan je verschillende soorten tassen laten bedrukken.

Verschillende soorten katoenen tassen met bedrukking

Zoals al eerder benoemd bieden wij een groot aanbod beurstassen. Iedere beurstas heeft zo zijn voor en nadelen. Welke katoenen tas het beste bij jou past ligt volledig aan het doel dat je wilt bereiken. Heb je een klein budget, maar wil je toch zo veel mogelijk mensen bereiken met jouw katoenen tassen. In dat geval kan je het beste kiezen voor een non-woven beurstas met logo. Wanneer je over iets meer budget beschikt, kan je kiezen voor een iets luxere variant, zoals de 100% biologisch katoenen beurstas van zware kwaliteit.

Katoenen tasjes bedrukken is al mogelijk van €0,50 cent per stuk. Op onze website is het mogelijk om verschillende tassen te bedrukken. Zo kan je katoenen draagtassen en linnen tassen bedrukken met jouw logo. Wil je een andere tas bedrukken? Kijk dan hier

Katoenen tassen kleine oplage bedrukken

Neem je deel aan een kleinere beurs waarop je graag tassen wilt uitdelen? Dit is geen probleem. Ons assortiment bevat een aantal beurstassen die je in een kleinere oplage kunt bestellen. Zo kan je ook op de kleinere evenementen de show stelen met jouw katoenen tassen bedrukt met logo!

Katoenen tassen met spoed bedrukken 

Wilt je katoenen tassen bedrukken met spoed? Dit is geen probleem. Als je bij het bestellen van jouw beurstassen aangeeft wat jouw uiterlijke ontvangstdatum is, kunnen wij hier rekening mee houden. Laat hier jouw katoenen tas bedrukken.

Custom katoenen tassen bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte katoenen tassen voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste katoenen tassen laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig katoenen tassen met bedrukking

Wanneer je katoenen tassen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op onze website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een toffe bedrukte tas? Bestel dan katoenen tassen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Scroll naar top