Kantoorartikelen bedrukken

Spullen waar geen kantoor zonder kan: kantoorartikelen! Maak het kantoorleven van uw klanten en collega’s makkelijker door middel van kantoorartikelen bedrukt met uw logo, slogan of een afbeelding!

Kantoorartikelen bedrukken met logo of tekst

Spullen waar geen kantoor zonder kan: kantoorartikelen! Maak het kantoorleven van jouw klanten en collega’s makkelijker door middel van kantoorartikelen bedrukt met jouw logo, slogan of een afbeelding!

Kantooraccessoires met bedrukking zorgen er niet alleen voor dat je jouw klanten en collega’s blij kunt maken met een praktisch artikel. Het zorgt ervoor dat jouw naam bekender wordt en straalt ook nog eens eenheid uit.

Welke kantoorartikelen heb je nodig?

Je kan kantoorartikelen of schrijfwaren met logo op jouw eigen kantoor gebruiken, omdat ze gewoonweg handig zijn. De populairste kantoorartikelen met bedrukking zijn pennen, notitieboeken en visitekaartjes. Dit komt aan de ene kant doordat vrijwel ieder kantoor deze artikelen nodig heeft, maar ze zijn ook ontzettend handig en makkelijk om weg te geven.

Ook als je op zoek bent naar kantoorartikelen die niet alleen bedrukt zijn, maar ook duurzaam, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment duurzame kantoorartikelen met bedrukking aan. Hierbij kan je denken aan kantoorartikelen gemaakt van bamboevezel, tarwestro, kurk en gerecyclede materialen, zoals RPET.

Wanneer je niet zo veel bedrukte kantoorartikelen nodig heeft, is dit geen probleem. Het bestellen van kantoorartikelen met bedrukking in een kleine oplage is ook mogelijk.

De mogelijkheden voor bedrukte kantoorartikelen:

Custom-made kantoorartikelen

Je kan ervoor kiezen een van onze huidige artikelen te laten bedrukken met jouw logo, slogan of een andere tekst of afbeelding. Wil je graag dat wij een ontwerp voor jou bedenken? Dit is geen probleem. Wij ontwerpen graag iets voor jou! Daarnaast is het ook mogelijk om de kantoorartikelen volledig op maat te laten maken. Het beste is als je hiervoor contact met ons opneemt.

Kantoorartikelen met spoed bedrukken

Het kan natuurlijk gebeuren dat je onverwacht een evenement heeft of bent vergeten kantoorartikelen met bedrukking te bestellen. Dit hoeft geen probleem te zijn. Wij kunnen kantoorartikelen met spoed laten bedrukken. Wanneer je aangeeft dat de kantoorartikelen met bedrukking een snel naderende deadline hebben, kunnen wij hier rekening mee houden.

Bestel eenvoudig kantoorartikelen met bedrukking

Wanneer je kantoorarikelen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan kantoorartikelen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top