Kaarsen bedrukken

Kaarsen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte kaarsen als promotiemateriaal of een luxe kaars als relatiegeschenk. Laat hier jouw kaarsen bedrukken.

Kaarsen of geurkaarsen bedrukken met logo? CSE Promo heeft een mooi aanbod van geurkaarsen en luxe kaarsen. Geef het ideale sfeervolle relatiegeschenk of promotieartikel met jouw logo. Geurkaarsen met logo of tekst prikkelen daarnaast ook een extra zintuig waardoor jouw relaties je in geur en kleur zullen herinneren. Wil je liever geen risico lopen op brandschade, geef dan een LED kaars met jouw bedrijfslogo.

Kaarsen bedrukken met logo

Kaarsen met bedrukking als relatiegeschenk of promotieartikel? Bij CSE Promo bestel je snel kaarsen met jouw logo of tekst. Wij bieden gepersonaliseerde geur of LED of normale kaarsen, voor ieder wat wils. Zijn kaarsen met logo toch niet voor jouw? Neem eens een kijkje bij lampen met logo.

Verschillende mogelijkheden kaarsen bedrukken

Al onze kaarsen worden bedrukt op het potje of bijkomende accessoire. Niet op de kaars zelf. Wil je toch een bedrukking op de kaars zelf, neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden

Kaarsen bedrukken kleine oplage

Kleine oplage kaarsen nodig? Wij kunnen bedrukte kaarsen al leveren vanaf 25 stuks.

Met spoed kaarsen bedrukken

Snel kaarsen met logo nodig als relatiegeschenk? Standaard kunnen we kaarsen met bedrukking snel leveren. Zonder bedrukking kunnen wij zelfs binnen 24 uur of 48 uur leveren. Nog sneller nodig? Vraag naar de mogelijkheden.

Custom kaarsen bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte kaarsen voor jouw relaties? Kaarsen kunnen gemaakt worden in elke vorm. Dit kan bijvoorbeeld de vorm van een cilinder maken.Je kunt de kaars ook bedrukken met een foto. Denk bijvoorbeeld aan een foto van jouw team. 

Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste kaarsen laten maken, volledig op maat!

Bestel eenvoudig kaarsen met bedrukking

Wanneer je kaarsen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan kaarsen met bedrukking op onze website! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top