Jas bedrukken met logo

Jassen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte jassemn als promotiemateriaal of een luxe jas als relatiegeschenk. Laat hier jouw jassen bedrukken of borduren met jouw logo.

Een jas is een veel gebruikt product. Of het nou om werkkleding gaat of om een jas om mee naar buiten te gaan, bij ons ben je aan het goede adres. Wanneer je een jas met jouw logo bedrukt, zal dit logo vaak zichtbaar zijn. Het is de uitgelezen manier om reclame te maken voor jouw bedrijf.

Ben je niet op zoek naar jassen maar naar ander soort kleding? Kijk dan hier.

 

Resultaat 1–24 van de 31 resultaten wordt getoond

Custom made jassen

Wanneer je op zoek bent naar custom made jassen of wilt dat wij de bedrukking van de kleding voor jou personaliseren is dit geen probleem. Als je contact met ons opneemt kunnen wij de bedrukking voor jou ontwerpen. Hiermee kan je ervoor zorgen dat jouw (bedrijf)kleding opvalt. Het personaliseren van de kleding kan je volledig aan ons uitbesteden.

Bedrukte jassen van de beste kwaliteit.

Wij breiden ons assortiment constant uit. Staat het jasje wat je zoek er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij hebben namelijk een ruim assortiment: regenjassen, werkjassen, softshells en baseball jacks. 

Jassen bedrukken of borduren met spoed

Het kan natuurlijk voorkomen dat je onverwacht nieuwe kleding met bedrukking of borduring nodig hebt. Wij kunnen de kleding met spoed voor jou bedrukken of borduren. Mocht je kleding met spoed willen laten bedrukken of borduren, geef dit a.u.b. aan bij jouw bestelling. Dan kunnen wij er rekening mee houden!

Bestel eenvoudig jassen met bedrukking of borduring

Wanneer je jassen wilt bedrukken of borduren met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren.

Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan jassen  met bedrukking of borduring! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top