Hot- en coldpacks bedrukken

Hot & coldpacks met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte hot & coldpacks als promotiemateriaal of een luxe Hot & coldpack als relatiegeschenk. Laat hier jouw hot & coldpacks bedrukken. 

Ben je soms een beetje onhandig? Of ben je juist een harde sporter? Dan is het handig om hot- en coldpacks in huis te hebben. Bij bijvoorbeeld spierpijn kan een hotpack uitstekend helpen, terwijl bij een kneuzing een coldpack de oplossing is. Je weet nooit wanneer je hot- of coldpacks nodig hebt, dus het is handig om in huis te hebben liggen. Opzoek naar andere EHBO artikelen? Kijk dan op deze pagina.

Hot- en coldpacks bedrukken met logo

Wil jij je relaties een bruikbaar relatiegeschenk of promotieartikel geven? Laat dan hot- en coldpacks bedrukken bedrukken met jouw logo. Laat je relaties en werknemers weten dat hun gezondheid belangrijk voor jou is.. Benieuwd naar welke hot- en coldpacks wij hebben? Lees dan snel verder.

Verschillende mogelijkheden hot- en coldpacks bedrukken

Wij bieden verschillende hot- en coldpacks aan die je kan bedrukken. Je kunt de manicuresets bedrukken doormiddel van tampondruk of zeefdruk.

Wanneer je op zoek bent naar reflecterende artikelen kan je het beste kijken op deze pagina. Ben je op zoek naar andere verzorgingsartikelen? Neem dan een kijkje op de pagina gezondheid & Wellness.

Hot- en coldpacks bedrukken kleine oplage

Heb je niet zo veel hot- en coldpacks nodig? Maar ben je toch op zoek naar hot- en coldpacks met bedrukking? Dat kan geregeld worden. Wij bieden een aantal hot- en coldpacks aan die je ook in kleinere oplagen kunt bestellen.

Met spoed hot- en coldpacks bedrukken

Wij bieden een aantal hot- en coldpacks aan die je kunt laten bedrukken met spoed kunt laten bezorgen.

Custom hot & coldpacks bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte hot- en coldpacks voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste hot- en coldpacks laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig hot- en coldpacks met bedrukking

Wanneer je hot- en coldpacks wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoeveel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dit aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verrassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan hot- en coldpacks met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top