Heupflessen bedrukken

Heupflessen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte heupflessen als promotiemateriaal of een luxe heupfles als relatiegeschenk. Laat hier jouw heupflessen bedrukken.

Heupflessen zijn klassieke relatiegeschenken die nog steeds goed ontvangen worden! Een heupfles is een ideaal promotieartikel, omdat het een relatief groot drukoppervlak heeft, waardoor jouw logo, slogan of tekst goed zichtbaar zal zijn. Daarnaast is een heupfles een leuk cadeau om samen met een fles drank te geven.

Heupflessen bedrukken met logo

Ons assortiment biedt verschillende soorten heupflessen. In iedere prijsklasse is wel een heupfles te vinden. De heupflessen kunnen worden voorzien met bedrukking. Heupflessen kunnen ook worden voorzien van een gravering.

Als je jouw relatie zich speciaal wilt laten voelen, kies je natuurlijk met zorg een heupfles uit. Hierbij kan je bijvoorbeeld letten op het materiaal. De meeste heupflessen in ons assortiment zijn gemaakt van metaal, maar als je op zoek bent naar een bepaalde fles gemaakt van een ander materiaal is dit ook geen probleem. Als je contact met ons opneemt, kunnen wij je hierbij helpen.

Custom woonaccessoires bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte heupflessen voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste heupflessen laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig heupflessen met bedrukking

Wanneer je heupflessen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een luxe relatiegeschenk? Bestel dan heupflessen met bedrukking of gravering! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top