Herbruikbare bekers bedrukken

Herbruikbare bekers met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte herbruikbare bekers als promotiemateriaal of een luxe herbruikbare beker als relatiegeschenk. Laat hier jouw herbruikbare bekers bedrukken.

Wegwerpbekers zijn niet meer van deze tijd. Daarom is het belangrijk om tijdens festivals herbruikbare bekers te gebruiken. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook een leuke aandenken van het festival of evenement. Zoek een beker die bij de stijl van jouw festival of evenement past. Eenmaal een beker gevonden? Laat deze dan bedrukken met jouw logo! Op zoek naar andere spullen voor een evenement of festival? Kijk dan hier.

Herbruikbare bekers bedrukken met logo

Bedrukte bekers zijn onmisbaar in het evenement en festival  leven. Ben je opzoek naar een beker wat aansluit bij de stijl van jouw festival of evenement? Lees dan snel verder.

Verschillende mogelijkheden herbruikbare bekers bedrukken

Wij bieden verschillende herbruikbare bekers aan die je kan laten bedrukken. Van wit tot zwarte herbruikbare bekers. Je kunt de herbruikbare bekers bedrukken doormiddel van tampondruk of zeefdruk. Denk aan het milieu en maak gebruik van herbruikbare bekers met jouw logo.  

Wanneer je op zoek bent naar mokken kan je het beste kijken op deze pagina. Ben je op zoek naar andere drinkwaren? Neem dan een kijkje op de pagina drinkwaren.

Herbruikbare bekers bedrukken in kleine oplage

Heb je niet zo veel herbruikbare bekers nodig? Maar ben je toch op zoek naar herbruikbare bekers met bedrukking? Dat kan geregeld worden. Wij bieden een aantal herbruikbare bekers aan die je ook in kleinere oplagen kunt bestellen.

Met spoed herbruikbare bekers bedrukken

Wij bieden een aantal herbruikbare bekers aan die je kunt laten bedrukken en met spoed kunt laten bezorgen. Tegen een meerprijs is het mogelijk om de producten eerder te leveren.

Custom herbruikbare bekers bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte herbruikbare bekers voor jouw bedrijf of evenement? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste herbruikbare bekers laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig visitekaarthouders met bedrukking

Wanneer je herbruikbare bekers wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoeveel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dit aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Denk jij aan de milieu en wil je een leuke aandenken van jouw festival of evenement? Bestel dan herbruikbare bekers! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top