Glazen bedrukken

Glazen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte glazen als promotiemateriaal of een luxe glazenset als relatiegeschenk. Laat hier jouw glazen bedrukken.

Is jouw kantoor toe aan nieuw glaswerk, ben je op zoek naar glazen met logo voor in de horeca of bent u gewoon toe aan iets nieuws? Laat je nieuwe glazen bedrukken met jouw bedrijfslogo of tekst! Wij bieden veel verschillende glazen met bedrukking aan, zoals waterglazen, koffie en theeglazen, wijnglazen, bierglazen, longdrink glazen, champagneglazen, shotglaasjes en karaffen.

Wil je je hotel, bar, restaurant of andere onderneming een nieuwe look geven en zo zorgen dat ze met iedere slok aan je denken? Doe dit met onze glazen met bedrukking!

Glazen bedrukken met logo

Bedrukte glazen kunnen op verschillende manieren worden ingezet om reclame te maken en zorgen voor een professionele uitstraling. Jouw gasten zullen de glazen met bedrukking geheid opmerken. Daarnaast is glas duurzaam in gebruik. Het is sterk, heeft geen geur, behoudt zijn vorm en is krasbestendig.

Verschillende mogelijkheden glaswerk bedrukken

Wij bieden diverse glazen aan die je kan laten bedrukken. De bedrukkingen op glazen zijn altijd afwas- en krasbestendig. Naast bedrukken, kan je jouw glazen ook laten personaliseren met gravering. Het graveren van glazen is ideaal, omdat een gravering niet vervaagt in de vaatwasser.

Op zoek naar iets anders?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je op zoek bent naar andere drinkwaren, zoals mokken, thermosbekers, sport- en waterflessen, to-go mokken, heupflessen, herbruikbare bekers of drinksets. Klik hier om een overzicht te zien van al onze drinkwaren!

Glazen bedrukken kleine oplage

Heb je niet zo veel opbergruimte, maar ben je toch op zoek naar glazen met bedrukking of gravering? Dat kan geregeld worden. Wij bieden een aantal glazen aan die je ook in kleinere oplagen kunt bestellen.

Met spoed glazen bedrukken

Wij bieden een aantal glazen aan die je kunt laten bedrukken of graveren én met spoed kunt laten bezorgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je relaties tijdens jouw evenement uit de glazen met jouw logo kunnen drinken.

Custom glazen bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte glazen voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste glazen laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig glazen met bedrukking

Wanneer je glazen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan glazen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top