Gadgets bedrukken

Gadgets met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte gadgets als promotiemateriaal of een luxe gadget als relatiegeschenk. Laat hier jouw gadgets bedrukken met logo.

Wil jij ook jouw relaties een glimlach bezorgen door gadgets met bedrukking? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ons assortiment biedt veel verschillende gadget, zodat je voor iedere doelgroep en ieder evenement wel een passende gadget kunt vinden die je kunt laten bedrukken. Op deze manier kan je jouw collega’s, klanten of andere relaties verassen met iets dat bij hen past!

Gadgets bedrukken met logo

Gadgets zijn artikelen die je kunt weggeven aan jouw doelgroep of relaties. Gadgets kunnen zowel goedkoop als luxe zijn, waardoor er voor ieder budget wel een leuke gadget te vinden moet zijn. De gadgets die wij aanbieden kunnen stuk voor stuk voorzien worden van een logo of tekst, waardoor gadgets ideale promotiematerialen zijn! Met bedrukking in de vorm van jouw bedrijfslogo, zal de ontvanger van de gadget altijd aan jou denken wanneer gebruik wordt gemaakt van het product.

Verschillende soorten gadgets met logo bedrukken

Welke gadget goed bij jou past, is afhankelijk van jouw doel. Als je zo veel mogelijk mensen blij wilt maken met een kleinigheidje op bijvoorbeeld een beurs, is het verstandig om voor een goedkopere gadget met logo te kiezen. Je kunt hierbij denken aan ijskrabbers, RFID kaarthouders, webcam blockers, Popsockets® en schermreinigers. Ben je op zoek naar een iets luxere gadget? Dan kan je bijvoorbeeld denken aan speakers, VR brillen, smartwatches, en draadloze opladers.

Custom-madegadgets met logo

Of je nu op zoek bent naar goedkope gadgets met bedrukking om weg te geven of luxere gadgets met bedrukking, ons aanbod is erg divers en gevarieerd. Mocht het voorkomen dat je toch niet kunt vinden waar je naar op zoek bent? Het is ook mogelijk custom-made gadgets te bestellen. Op deze manier krijg je gadgets met bedrukking die volledig naar uw wens gemaakt zijn.

Bestel eenvoudig gadgets met bedrukking

Wanneer je gadgets wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een gaaf hebbedingetje? Bestel dan gadgets met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

 

Scroll naar top