Flesopeners bedrukken

Flesopeners met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte flesopeners als promotiemateriaal of een luxe flesopeners als relatiegeschenk. Laat hier jouw flesopeners bedrukken.

Zorg ervoor dat je bedrijf voorbereid is op de welverdiende vrijdagmiddagborrel met een van onze flesopeners en kurkentrekkers. Laat de flesopeners en kurkentrekkers voorzien van je bedrijfslogo voor de ultieme vrijmibo. Kurkentrekkers en flesopeners voorzien van jouw logo zijn niet alleen leuk voor op jouw kantoor, maar ze zijn ook leuk om aan klanten te geven!

Kurkentrekkers en flesopeners met logo

Kurkentrekkers en flesopeners met bedrukking zijn een uitermate functioneel relatiegeschenk. Je relaties kunnen je relatiegeschenk zowel thuis als tijdens de werkborrel gebruiken. Ben je op zoek naar andere wijnaccessoires kijk dan hier.

Verschillende mogelijkheden bedrukte flesopeners en kurkentrekkers

Ons assortiment bevat veel verschillende kurkentrekkers en flesopener die je kunt voorzien van een logo. Van eenvoudige uitvoeringen naar luxe varianten. Kurkentrekkers en flesopeners kunnen worden voorzien van bedrukking. Metalen varianten kunnen vaak ook worden voorzien van lasergravering, waarbij het materiaal wordt voorzien van een gravure in de vorm van jouw logo. Dit zorgt voor een iets luxere uitstraling. 

Custom flesopeners bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte flesopeners voor jouw relaties of werknemers? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste flesopeners laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig flesopeners en kurkentrekkers met bedrukking

Wanneer je flesopeners en kurkentrekkers wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een relatiegeschenk dat bijdraagt aan de ontspanning? Bestel dan flesopeners en kurkentrekkers met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top