Fitnessartikelen bedrukken

Fitnessartikelen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte fitnessartikelen als promotiemateriaal of een luxe fitnessartikel als relatiegeschenk. Laat hier jouw fitnessartikelen bedrukken.

Houd jij ontzettend veel van sport? Of houden jouw relaties ontzettend veel van sport? Dan is een aansluitend relatiegeschenk super leuk om uit te delen! Ons assortiment bevat een grote hoeveelheid aan verschillende fitness artikelen die je kunt laten bedrukken! Denk bijvoorbeeld aan een mooie sporthanddoek, sporttas of een sporthorloge. Werk niet alleen aan een gezondere levensstijl, maar ook aan een grotere naamsbekendheid met bedrukte fitnessartikelen!

Fitnessartikelen bedrukt met logo

Al onze fitnessartikelen zijn te bedrukken met jouw logo, merk, slogan of andere tekst. Het voordeel van bedrukte fitnessartikelen is dat de ontvanger van jouw geschenk zich altijd zal herinneren dat ze het artikel van jou ontvangen hebben, het bedrijfslogo staat immers op het fitnessartikel gedrukt. Laat je medewerkers en relaties zien dat je om hun gezondheid geeft met een van onze bedrukte fitnessartikelen.

Mogelijkheden met logo bedrukte fitnessartikelen

Ieder fitnessartikelen van volledig naar jouw wens bedrukt worden. Wanneer nodig zullen wij je hier graag in adviseren. Ons assortiment bevat fitnessartikelen in verschillende prijscategorieën. Ben je op zoek naar iets om weg te geven, dan is een goedkoper bedrukt fitnessartikel, zoals de elastische fitnessband of het zweetbandje met logo een goed idee. Wil je een aantal relaties verassen met een luxer geschenk? Dan kan je denken aan bijvoorbeeld een set draadloze sport oordopjes of een yoga mat.

Sport je liever op het strand of outdoor? Neem dan een kijkje op onze pagina voor strandartikelen of de pagina voor outdoor artikelen!

Custom fitnessartikelen bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte fitnessartikelen voor jouw werknemers? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste fitnessartikelen laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig fitnessartikelen met bedrukking

Wanneer je fitnessartikelen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een sportief relatiegeschenk? Bestel dan fitnessartikelen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top