EHBO artikelen bedrukken

EHBO artikelen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte EHBO artikelen als promotiemateriaal of een luxe EHBO artikel als relatiegeschenk. Laat hier jouw EHBO artikelen bedrukken.

Wees voorbereid op een klein ongelukje met EHBO artikelen met bedrukking! Een ongeluk zit in een klein hoekje, zorg ervoor dat jouw medewerkers of relaties hier altijd op voorbereid zullen zijn met een gepersonaliseerde EHBO kit.

EHBO artikelen bedrukken met logo

EHBO artikelen komen altijd wel van pas. Eigenlijk mogen EHBO artikelen in geen enkel huishouden ontbreken! Zorg ervoor dat jouw relaties direct eerste hulp kunnen verlenen met een EHBO producten bedrukt met jouw eigen logo.

Of je ze nu op een evenement wilt uitdelen, of op de werkvloer wilt gebruiken. Wat jouw doel ook is, EHBO producten met een eigen logo zien er professioneel uit.

Verschillende mogelijkheden bedrukken EHBO producten

In ons assortiment vindt je niet alleen bedruktere EHBO kisten, maar ook artikelen, zoals doosjes met pleisters, EHBO sets. Een van de meest populaire artikelen is de EHBO reiskit. De naam zegt het al, deze EHBO kit is ontzettend handig voor op reis! Een andere populaire variant is het blik met verschillende EHBO artikelen. Deze worden vaak als giveaway uitgedeeld voorafgaand aan vakantieperioden. De EHBO artikelen kunnen van een bedrukking naar wens worden voorzien. 

Ben je naast EHBO artikelen ook op ziek naar hot- & coldpacks kijk dan op deze pagina.

Custom EHBO artikelen bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte EHBO artikelen voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de veiligste EHBO artikelen laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig EHBO artikelen met bedrukking

Wanneer je EHBO artikelen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat altijd handig en nodig is? Bestel dan EHBO artikelen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top