Drinkwaren bedrukken met logo

Drinkwaren met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte drinkwaren als promotiemateriaal of een luxe drinkbeker als relatiegeschenk. Laat hier jouw drinkwaren bedrukken.

Bedrukte en gerecyclede flessen, bidons en andere drinkwaren

Plasticvervuiling in de oceaan komt naast visnetten grotendeels door single-use plastics. Draag bij aan een schonere wereld door over te stappen op milieuvriendelijke flessen. Met onze gerecyclede PET flessen weet je zeker dat je bijdraagt aan een schoner klimaat en kan je jouw klanten, medewerkers en relaties een relatiegeschenk bieden met een goed verhaal.

Drinkwaren en flessen bedrukken met logo

Drinkwaren zijn een goed geschenk om cadeau te geven aan je relaties of collega’s. Drinkwaren kunnen altijd goed van pas komen, zowel onderweg, als op kantoor of gewoon thuis. Je relaties kunnen lang plezier hebben van jouw geschenk, omdat drinkwaren eenmaal lang meegaan. Dit zorgt ervoor dat je lang onder de aandacht blijft.

Welke bedrukte drinkwaren heb je nodig?

Het voordeel van ons aanbod aan drinkflessen is dat ze navulbaar zijn waardoor ze duurzamer in gebruik zijn. Voor warme of extra koude dranken hebben wij een gevarieerd aanbod van thermosflessen die je kunt bedrukken. Je kan kiezen uit diverse drinkwaren die je kunt bedrukken. Hierbij kan je denken aan RVS, aluminium of plastic drinkflessen. Wanneer je op zoek bent naar drinkwaren van duurzame materialen, zoals tarwestro of gerecycled plastic, bent je bij ons ook aan het juiste adres.

Drinkwaren lasergraveren

Als je op zoek bent naar drinkwaren met een iets luxere uitstraling, kan je nadenken over het lasergraveren van drinkwaren. Het is ongelofelijk hoe veel materialen voorzien kunnen worden van lasergravure. Je kunt hierbij denken aan RVS drinkflessen, glaswerk en kunststoffen. 

Wanneer je niet zeker weet wat je nodig hebt, kan je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze wat betreft het product, materiaal en de bedrukking.

De mogelijkheden voor bedrukte drinkwaren en bedrukte flessen:

Custom-made drinkwaren bedrukken

Bij het bedrukken van drinkwaren heb je veel vrijheid wat betreft de bedrukking. Je kunt je drinkwaren laten bedrukken met uw logo, tekst of afbeelding. Het is ook mogelijk om de drinkwaren te voorzien van jouw eigen design. Geef je dit liever uit handen? Dit is geen probleem. Wij personaliseren uw drinkwaren graag voor u!

Drinkwaren en flessen met spoed bedrukken

Als je met spoed bedrukte drinkwaren nodig heeft is het zeker verstandig contact met ons op te nemen. We kijken dan met je naar de mogelijkheden! 

Bestel eenvoudig drinkwaren met bedrukking

Wanneer je drinkwaren wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan drinkwaren met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top