Drinksets bedrukken

Drinksets met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte drinksets als promotiemateriaal of een luxe drinkset als relatiegeschenk. Laat hier jouw drinksets bedrukken.

Wil je jouw klanten of werknemers in het zonnetje zetten? Geef ze dan een leuk en bruikbaar cadeau waar ze vrolijk van worden. Maar wat is het perfecte cadeau? Drinksets! Laat jouw klanten en werknemers in stijl drinken. Zoek een geschenksets wat bij jouw bedrijf past en laat deze bedrukken met jouw logo. Opzoek naar andere geschenken? Kijk dan hier.

Drinksets bedrukken met logo

Verras jouw klanten en werknemers met een drinkset. Laat deze drinksets met je logo bedrukken, zodat de klanten en werknemers altijd onthouden dat dit cadeau van jou afkomstig is.

Verschillende mogelijkheden drinksets bedrukken

Wij bieden verschillende drinksets aan die je kan laten bedrukken. Van reisbekers tot een luxe glazen set. Je kunt de drinksets bedrukken doormiddel van tampondruk of zeefdruk. Naast bedrukken, kan je jouw visitekaarthouders ook laten personaliseren met gravering. Het graveren van visitekaarthouders is ideaal, omdat een gravering niet vervaagt en een luxe uitstraling geeft.

Wanneer je op zoek bent naar serveersets kan je het beste kijken op deze pagina. Ben je op zoek naar andere drinkwaren? Neem dan een kijkje op de pagina drinkwaren.

Drinksets bedrukken in kleine oplage

Heb je niet zo veel drinksets nodig? Maar ben je toch op zoek naar drinksets met bedrukking? Dat kan geregeld worden. Wij bieden een aantal drinksets aan die je ook in kleinere oplagen kunt bestellen.

Met spoed drinksets bedrukken

Wij bieden een aantal drinksets aan die je kunt laten bedrukken en met spoed kunt laten bezorgen. Tegen een meerprijs is het mogelijk om de producten eerder te leveren.

Custom drinksets bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte drinkset voor jouw relaties? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste drinksets laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig drinksets met bedrukking

Wanneer je drinksets wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een luxe en functioneel relatiegeschenk? Bestel dan drinksets met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top