Draadloze opladers bedrukken

Draadloze opladers met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte draadloze opladers als promotiemateriaal of een luxe draadloze oplader als relatiegeschenk. Laat hier jouw draadloze opladers bedrukken.

Herken je het probleem dat je snoertjes in de knoop zitten of dat ze zelfs kwijt zijn? Daar is een oplossing voor bedacht. Draadloos opladen ook wel wireless charching genoemd. Draadloze opladers zijn eenvoudig overal mee naartoe te nemen, want zoals de naam al zegt, kan je zonder snoertje je smartphone opladen! Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van een powerbanks, maar ook bijvoorbeeld verwerkt in een organizer voor op jouw bureau.

Draadloze opladers bedrukken met logo

Wil jij je van je modernste kant laten zien? Laat dan wireless chargers bedrukken met jouw logo. Het is naast een super handig relatiegeschenk ook een origineel promotieartikel. Benieuwd naar welke draadloze opladers we voor jou hebben? Lees dan snel verder. Plaats jouw telefoon op de oplader en voor je het weet is hij weer vol.

Verschillende mogelijkheden draadloze opladers bedrukken

Wij bieden verschillende draadloze opladers aan die je kan laten bedrukken. Je kunt de wireless chargers bedrukken doormiddel van tampondruk of zeefdruk. Naast bedrukken, kan je jouw draadloze opladers ook laten personaliseren met gravering. Het graveren van draadloze opladers is ideaal, omdat een gravering niet vervaagt. Wanneer je op zoek bent naar reisartikelen kan je het beste kijken op deze pagina. Ben je op zoek naar andere mobiele accessoires? Neem dan een kijkje op Mobiele accessoires.

Draadloze opladers bedrukken kleine oplage

Heb je niet zo veel opbergruimte, maar ben je toch op zoek naar draadloze opladers met bedrukking of gravering? Dat kan geregeld worden. Wij bieden een aantal wireless chargers aan die je ook in kleinere oplagen kunt bestellen.

Met spoed draadloze opladers bedrukken

Wij bieden een aantal wireless chargers aan die je kunt laten bedrukken of graveren én met spoed kunt laten bezorgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je relaties tijdens jouw evenement uit zich geen zorgen hoeven te maken over lege telefoons.

Custom draadloze opladers bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte draadloze opladers voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste draadloze opladers laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig draadloze opladers met bedrukking

Wanneer je draadloze opladers wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoeveel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verrassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan glazen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top