Documenttassen bedrukken

Documenttassen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte documenttassen als promotiemateriaal of een luxe documenttas als relatiegeschenk. Laat hier jouw documenttassen bedrukken.

Naar een college, congres of gewoon naar kantoor? Dan kan je niet zonder documenttas! Jouw laptop en alle documenten bij de hand. Wij hebben een ruim assortiment aan documentassen. De tassen verschillen in maat, materiaal en maximaal draaggewicht. Verras jouw werknemers met een handige conferentietas, bedrukt met het logo van jouw bedrijf

Documenttassen bedrukken met logo

Wil jij je werknemers een handig relatiegeschenk geven? Laat dan documenttassen bedrukken met jouw logo. Het is naast een super handig relatiegeschenk ook een luxe promotieartikel. Benieuwd naar welke documenttassen en bedrukking mogelijkheden wij hebben? Lees dan snel verder.

Verschillende mogelijkheden documenttassen bedrukken

Wij bieden verschillende documenttassen aan die je kan laten bedrukken. Van simpele congres tassen tot aan luxe documenttassen. Je kunt de conferentietassen bedrukken doormiddel van tampondruk of zeefdruk. Naast het bedrukken van het logo, kan je de tassen ook personaliseren door er namen op te laten bedrukken.

Wanneer je op zoek bent naar schoudertassen kan je het beste kijken op deze pagina. Ben je op zoek naar andere tassen? Neem dan een kijkje op de pagina tassen.

Documenttassen bedrukken kleine oplage

Heb je niet zo veel documenttassen nodig? Maar ben je toch op zoek naar documenttassen met bedrukking? Dat kan geregeld worden! Wij bieden een aantal documenttassen aan die je ook in kleinere oplagen kunt bestellen.

Custom documenttassen bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte documenttassen voor jouw werknemers? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste documenttassen laten maken, volledig op maat.

Met spoed documenttassen bedrukken

Wij bieden een aantal documenttassen aan die je kunt laten bedrukken en met spoed kunt laten bezorgen. Tegen een meerprijs is het mogelijk om de producten eerder te leveren dan de standaard levertijd.

Bestel eenvoudig documentassen met bedrukking

Wanneer je documenttassen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoeveel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden!

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dit aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties of werknemers verrassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan documenttassen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top