Deken bedrukken

deken met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte dekens als promotiemateriaal of een luxe deken als relatiegeschenk. Laat hier jouw dekens bedrukken.

Dekens met logo bestellen als relatiegeschenk of promotieartikel? Wij hebben verschillende soorten dekens in ons assortiment, van dunne plaids tot lekker knusse fleece dekens. Laat hier jouw fleece deken bedrukken. Dekens zijn uitstekend geschikt als relatiegeschenk of promotieartikel. Voor relaties die vaak op reis gaan komen bedrukte dekens goed van pas. Ga dan voor dekens met een handig opbergtas. Deze dekens zijn speciaal gemaakt om eenvoudig op te bergen en mee te nemen voor elke (zaken)trip. Jouw logo of tekst kan op de deken of opbergtas bedrukt worden. Daarmaast is het mogelijk om gepersonaliseerde dekens te maken. Houd je relaties warm en geef ze een deken met jouw logo!

Dekens bedrukken met logo

Bedrukte dekens als relatiegeschenk of promotieartikel? Bij CSE Promo bestel je snel dekens met jouw logo of tekst. Wij bieden gepersonaliseerde dekens aan voor elk budget. 

Verschillende mogelijkheden dekens bedrukken

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om dekens te bedrukken. Van eenvoudige bedrukking op de opbergtas tot een luxe borduring op de deken zelf. Op onze website ben je aan het juiste adres.

Deken bedrukken kleine oplage

Deken met bedrukking in kleine oplage? Wij kunnen bedrukte dekens al leveren vanaf 25 stuks. Nog minder stuks nodig? Neem dan contact op. Dan gaan we samen op zoek naar een oplossing.

Met spoed dekens bedrukken of borduren

Dekens met logo snel nodig? Standaard kunnen we dekens met bedrukking snel leveren op 1 adres in Nederland. Zonder bedrukking kunnen wij zelfs binnen 24 uur of 48 uur leveren. Sneller nodig? Kies dan voor een spoedlevering. Zo sta je niet in de kou en wordt je deken met logo of vliegensvlug geleverd.

Custom dekens bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte dekens voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste dekens maken, volledig op maat. 

Andere huisaccessoires bedrukken?

Ben je op zoek naar andere accessoires om huizen of evenementen te decoreren? Neem ook eens een kijkje bij onze andere woonaccessoires! Wie weet staat hier het ideale item voor jouw doel tussen!

Bestel eenvoudig dekens met bedrukking

Wanneer je dekens wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden!

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan dekens met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top