Budget tassen bedrukken

Budet tassen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte budget tassen als promotiemateriaal of een luxe budget tas als relatiegeschenk. Laat hier jouw budget tassen bedrukken.

Budget rugzakken zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Ze kunnen meegenomen worden op vakantie, maar ook gebruikt worden als sport of schooltas. Daarnaast kan je budget tassen weggeven op een beurs. Dit is een uitstekende vervanger van de rugzak. De tassen verschillen in maat, materiaal en maximaal draaggewicht. Verras jouw klanten met een handige rugzak, bedrukt met het logo van jouw bedrijf.

Budget tassen bedrukken met logo

Wil jij je werknemers of relaties een handig relatiegeschenk geven? Laat dan budget rugzakken bedrukken met jouw logo. Het is naast een super handig relatiegeschenk ook een luxe promotieartikel. Benieuwd naar welke budget rugzakken en bedrukking mogelijkheden wij hebben? Lees dan snel verder.

Verschillende mogelijkheden budget tassen bedrukken

Wij bieden verschillende budget rugzakken aan die je kan laten bedrukken. Van simpele tassen met één vak tot aan luxe rugzakken met meer draagkracht. Je kunt de budget rugzakken bedrukken door middel van tampondruk of zeefdruk. Bedruk snel een budget rugzak met jouw logo!

Wanneer je op zoek bent naar rugzakken kan je het beste kijken op deze pagina. Ben je op zoek naar andere tassen? Neem dan een kijkje op de pagina tassen. Wanneer je op zoek bent naar custom made budget tassen kijk dan hier. 

Budget rugzakken bedrukken kleine oplage

Heb je niet zo veel rugzakjes nodig? Maar ben je toch op zoek naar budget rugzakjes met bedrukking? Dat kan geregeld worden! Wij bieden een aantal rugzakken aan die je ook in kleinere oplagen kunt bestellen.

Met spoed budget rugzakken bedrukken

Wij bieden een aantal budget rugzakjes aan die je kunt laten bedrukken en met spoed kunt laten bezorgen. Tegen een meerprijs is het mogelijk om de producten eerder te leveren dan de standaard levertijd.

Bestel eenvoudig budget tassen (met trekkoord) met bedrukking

Wanneer je budget rugzakjes wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoeveel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden!

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dit aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties of werknemers verrassen met promotieartikel dat super functioneel is? Bestel dan budget rugzakjes met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op.

Scroll naar top