Boodschappentas bedrukken goedkoop 

Boodschappentas met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte boodschappentas als promotiemateriaal. Laat hier jouw boodschappentas bedrukken.

Een promotieartikel dat vaak wordt gebruikt: de draagtas met bedrukking. Bij ons kan je draagtassen met bedrukking bestellen. Een big shopper bedrukken is de manier om jouw naamsbekendheid te vergroten. Omdat draagtassen handig in gebruik zijn en meerdere keren gebruikt kunnen worden bereikt je niet alleen op het evenement waarop je de draagtassen uitdeelt aan een publiek, maar word je naamsbekendheid ook tijdens de dagen erna vergroot.

Verschillende soorten boodschappentassen met bedrukking

Er zijn veel verschillende soorten big shopper tassen die je kunt laten bedrukken, denk bijvoorbeeld aan shopper tassen, boodschappentassen, koeltassen en totebags. De draagtassen in ons assortiment zijn doorgaans gemaakt van: non-woven, PP woven, papier, gerecycled katoen en katoen. Ben je op zoek naar custom boodschappentas? Kijk dan op deze pagina. 

Mogelijkheden boodschappentas bedrukken

Draagtassen zijn er in veel verschillende maten, zo zijn er mini draagtassen die je kunt laten bedrukken. Ook kan je kiezen voor een extra grote draagtas met bedrukking. Draagtassen hebben een erg groot drukoppervlak, waardoor qua bedrukking veel mogelijk is. Je bent volledig vrij te kiezen wat je wilt doen met de bedrukking van uw draagtas. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Boodschappentas bedrukken kleine oplage

Je kan draagtassen met bedrukking in zowel grote als kleine oplagen bestellen. Ook bij het bedrukken van draagtassen in kleine oplages bent je volledig vrij te kiezen wat je met de bedrukking van jouw tas wilt doen.

Boodschappentas bedrukken met spoed

Het is mogelijk uw draagtassen met spoed te laten bedrukken. Het is hierbij wel van belang dat je zo vroeg mogelijk aangeeft dat er haast bij de bestelling is. Dan kan hier rekening mee gehouden worden.

Bestel eenvoudig boodschappentas met bedrukking

Wanneer je een big shopper tas of boodschappentassen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden!

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat niet alleen origineel, maar ook heel handig is? Bestel dan een draagtas met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op. Ben je op zoek naar custom made boodschappentassen kijk dan hier.

Scroll naar top