Barbecue artikelen bedrukken

Barbecue artikelen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte barbecue artikelen als promotiemateriaal of een luxe barbecue artikelen als relatiegeschenk.

Een promotieartikel dat vaak wordt gebruikt: de barbecue met bedrukking. Bij ons kan je barbecues en barbecue attributen met bedrukking bestellen. Een barbecue met logo is de manier om jouw naamsbekendheid te vergroten. Met een barbecue heb je niet alleen een leuke spraakmaker, maar wordt jouw naamsbekendheid ook tijdens de dagen erna vergroot. Op zoek naar andere outdoor artikelen? Kijk dan hier.

Verschillende soorten barbecues met bedrukking

Er zijn veel verschillende soorten barbecue artikelen die je kan laten bedrukken, denk bijvoorbeeld aan barbecues, barbecueschorten en barbecue gereedschap. Bestel een volledig barbecue pakket en steel de show op de volgende barbeque.

Mogelijkheden bedrukte barbecues

Barbecues zijn er in veel verschillende maten, zo zijn er mini barbecues die je kan laten bedrukken. Ook kan je kiezen voor een extra grote barbecue met bedrukking. barbecues hebben vaak een erg groot drukoppervlak, waardoor qua bedrukking veel mogelijk is. Ben je op zoek naar een mooie bbq? Dan ben je bij cse promo aan het juiste adres.

Natuurlijk kan het zo zijn dat je al een mooie barbecue thuis hebt staan. In dat geval kan je ervoor kiezen barbecue artikelen te laten bedrukken, zoals schorten, een vork met thermometer of een barbecue/ oven handschoen

Je bent volledig vrij te kiezen wat je wilt doen met de bedrukking van jouw barbecue. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen we je graag! Ben je op zoek naar custom made barbecue artikelen kijk dan hier.

Bedrukte barbecues kleine oplage

Je kan barbecues met bedrukking in zowel grote als kleine oplagen bestellen. Ook bij het bedrukken van barbecues in kleine oplages ben je volledig vrij te kiezen wat je met de bedrukking van jouw barbecue wilt doen. Wij zorgen voor mooie afwerking en snelle levering.

Bestel eenvoudig barbecue accessoires met bedrukking

Wanneer je barbecues wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat.

Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een promotioneelartikel dat zichtbaar en functioneel is? Bestel dan barbecue (accessoires) met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op. 

Scroll naar top