Stylus balpennen bedrukken

Balpennen met stylus bedrukken met logo en bestellen? Bedrukte balpennen met stylus als promotiemateriaal of een luxe balpen met stylus als relatiegeschenk. Laat hier balpennen met stylus met jouw logo bedrukken.

Pennen waar je niet alleen mee kunt schrijven, maar ook een touchscreen mee kunt bedienen worden steeds populairder! Dat is niet gek, aangezien telefoons, tablets en andere apparaten met touch screen niet meer uit de samenleving weg te denken zijn. De pennen met stylus zijn ideale geschenken om weg te geven als promotiemateriaal op evenementen, zoals beurzen en open dagen.

Stylus balpennen met logo bedrukt

Touchscreen pennen kan je volop in ons assortiment terugvinden: van luxe touchscreen pennen tot goedkopere pennen met stylus. Alle pennen kan je voorzien van een bedrukking, denk aan je bedrijfslogo of een leuke slogan. Deze stylus pennen met bedrukking kan je eenvoudig uitdelen aan klanten en relaties. Deze multifunctionele pennen zullen hen zeker van pas komen!

Verschillende mogelijkheden bedrukken stylus pennen met logo

Balpennen met een stylus nemen meerdere voordelen met zich mee. Zo kan je je telefoon of ander apparaat eenvoudig bedienen. Daarbij heb je geen last meer van die vervelende vingerafdrukken op je beeldscherm. Ook zou je de styluspennen buiten de deur goed kunnen gebruiken. Bij het pinnen van geld kom je vaak pinautomaten tegen met een touchscreen. Ook dit scherm kan je bedienen met de styluspen, zo houd je jouw handen schoon!

Niet op zoek naar een pen met stylus?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je niet op zoek bent naar een balpen met stylus. Wellicht ben je op zoek naar een klassieke luxe pen? Neem dan een kijkje op deze pagina. Als je op zoek bent naar de ‘gewone’ pen, klik dan op deze link!

Custom balpennen met stylus bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte balpen met stylus voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste balpennen met stylus laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig balpennen met stylus met bedrukking

Wanneer je balpennen met stylus wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan stylus pennen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top