Ballen bedrukken

Ballen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte ballen als promotiemateriaal of een luxe bal als relatiegeschenk. Laat hier jouw ballen bedrukken met logo.

Op vakantie, naar het strand, op bezoek bij familie, ballen worden overal mee naartoe genomen en gebruikt door zowel kinderen als volwassenen. Om deze reden kunnen ballen met bedrukking goed worden ingezet om reclame te maken voor jouw bedrijf.

Balsporten worden het gehele jaar uitgeoefend, dus er is heel het jaar door een goed moment om jouw bedrijf met behulp van bedrukte ballen te promoten. Op zoek naar andere spellen? kijk dan hier.

Sportballen bedrukken met logo

Ons assortiment bevat verschillende ballen die je kan laten personaliseren: voetballen, pingpongballen, tennisballen, basketballs, golfballen, enzovoort. De ballen kunnen van unieke designs voorzien worden, zodat jouw bal er zeker tussenuit zal springen.

Bedrukbare ballen zijn er in verschillende soorten materialen, wat weer zorgt voor verschillende prijsklassen. Momenteel hebben wij de volgende materialen beschikbaar: PVC en kunstleer. PVC is een relatief goedkoop materiaal wat aanvoelt als plastic. Ook de kunststof is relatief goedkoop en functioneert goed als speelgoedbal. Ben je op zoek naar een luxere bal? Dan kan je het beste kiezen voor kunstleer. Dit wordt ook wel PU genoemd. De bal gemaakt van kunstleer heeft zoals eerder genoemd een luxere uitstraling en voelt aan als echt leer.

Bal met eigen ontwerp bedrukken

Als je op zoek bent naar een gepersonaliseerde bal, maar niet zo goed weet hoe je het design hiervan moet ontwerpen. Wees gerust, wij kunnen het ontwerp voor je maken! Je kan contact met ons openemen of kijk op deze pagina.

Niet gevonden wat je zoekt?

Heb je niet kunnen vinden waar je naar opzoek bent? Maar heb je wel interesse in een relatiegeschenk dat je prima buiten kunt gebruiken? Kijk dan snel op de pagina Outdoor artikelen

Bestel eenvoudig ballen met bedrukking

Wanneer je ballen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven.

Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat niet alleen origineel, maar ook heel sportief is? Bestel dan een bal met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top