Badgehouder bedrukken

Badgehouder met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte badgehouders als promotiemateriaal of een luxe badgehouder als relatiegeschenk. Laat hier jouw badgehouder bedrukken.

Met een badgehouder kan je een pas of naamkaartje eenvoudig in een houder bevestigen en aan je kleding vastmaken. Dit handige voorwerp kan er niet alleen voor zorgen dat je je toegangspas of naamkaartje altijd bij de hand hebt, een badgehouder met bedrukking kan er ook voor zorgen dat jouw logo overal zichtbaar is! Daarnaast is het mogelijk om de badgehouder met naam te bedrukken. Ben je op zoek naar een keycord bij je badgehouder? Kijk dan op deze pagina.

Badgehouder bedrukt met logo

Een badgehouder is gemaakt om een toegangskaart of visitekaartje te allen tijde zichtbaar te laten zijn. Als dit de voornaamste functie van het voorwerp is, waarom zou je het dan niet bedrukken? Op deze manier zijn niet alleen je toegangsbewijzen zichtbaar, maar ook jouw merk is zichtbaar! Laat badgehouders bedrukken voor je medewerkers of collega’s zodat zij dit kunnen meenemen naar een evenement, zoals een beurs of een bedrijfsuitje.

Je kan de badgehouder met bedrukking ook aan je relaties geven, zo wordt jouw logo verspreid via je klanten! Wij helpen je graag met het zoeken van de juiste badgehouder.

Goedkoop badgehouders bedrukken

Het bedrukken van een badgehouder met logo hoeft niet duur te zijn. Kaarthouders met bedrukking zijn al verkrijgbaar vanaf €0,29 per stuk! Op csepromo bestel je badgehouders bedrukt met jouw logo.  Er zijn verschillende mogelijkheden waarop je de badge kunt bedrukken. Mocht je geen bedrukking willen? Is dit geen enkel probleem!

Andere mogelijkheden bedrukte badgehouder

Badgehouders met bedrukking zijn niet alleen handig voor op overdekte evenementen, ze kunnen ook goed worden ingezet op evenementen en activiteiten buiten de deur. Zo kan een badgehouder gebruikt worden op de skipiste. Met behulp van deze badgehouder heb je je skipas altijd bij de hand! Nog handiger is dat deze badgehouder vastzit aan een keycord. Ben je op zoek naar een ander keycord? Kijk dan hier! Mocht je een offerte willen ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij garanderen altijd een scherpe prijs.

Custom badgehouder bedrukken

Ben je op zoek naar volledig op maat gemaakte badgehouder voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste badgehouder laten maken, volledig op maat. wij helpen je graag.

Bestel eenvoudig badgehouders met bedrukking

Wanneer je badgehouders wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven.

Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een promotioneelartikel dat zichtbaar en functioneel is? Bestel dan badgehouders met bedrukking! Mocht je vragen hebben over een product of wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina of neem dan contact op met onze klantenservice.

Scroll naar top