Vela 6-LED zaklamp met gloeibandje

Vanaf  2,01

Wissen

Totaal exclusief BTW

x
Artikelnummer: 10432104 Categorieën: , Tags: , , , , ,

Zaklamp met 6 witte leds en bijpassend glow in the dark siliconen bandje en aan/uit knop op de achterkant. Batterijen inbegrepen.

Merk:         Bullet
Afmeting:  4,5 x Ø 2,5 cm
Gewicht:    33 gram
Materiaal:  Aluminium

Bedrukking ????

Digitale ontwerp
Voor iedere bestelling sturen wij je een gratis digitaal ontwerp toe (ook wel digitale drukproef genoemd). Dit is een visuele weergave van het product dat je hebt gekozen met het door jouw aangeleverde ontwerp erop. Dit ontwerp kan bestaan uit een logo, tekst, foto of een eigen design. Zo heb je direct een voorbeeld van jouw logo op het product. Zodra je goedkeuring hebt gegeven op je digitale ontwerp, gaat je order in productie.

Druktechniek op de Vela 6-LED zaklamp met gloeibandje
Wij maken gebruik van Tampondruk om jouw logo op dit product te bedrukken. Hieronder vind je ook de bedrukkingslocatie en de maximale bedrukkingsoppervlakte op dit product.

Druklocatie:     romp
Drukafmeting: 25 x 6 mm

Relatiegeschenk - Vela 6-LED zaklamp met gloeibandje - druklocatie

Meer informatie over Tampondruk
Tampondruk is een druktechniek waarbij je werkelijk elke ondergrond mee kunt bedrukken. Door het gebruik van unieke tamponvormen is het mogelijk om bijna elk mogelijk design te verwezenlijken op jouw product. Bij tampondruk werkt men met 1 kleur per tampon. Dat betekent dus ook dat wanneer jouw logo of illustratie uit meerdere kleuren bestaat, er gebruik word gemaakt van 4 verschillende tampons.

Levering ⛟

Levertijd
De levertijd van dit product is 5 werkdagen na goedkeuring op de drukproef. Zonder bedrukking bedraagt de levertijd 2 werkdagen mits er voldoende voorraad is. Bezorging is met of zonder bedrukking altijd gratis.

Track & Trace
Zodra jouw order ons magazijn verlaat ontvang je een track & trace code.

Spoedlevering
Het kan voorkomen dat je door een korte deadline het artikel sneller nodig hebt dan 5 werkdagen. In veel gevallen is een spoedlevering mogelijk. Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met je mee.

Verpakkingsinformatie
Productverpakking :     
Aantal stuks per doos:   200
Afmeting doos:              22 cm x 35 cm x 33 cm (lxbxh)
Gewicht doos:                10 kg

Scroll naar top