Mays 100% bio-afbreekbare poncho

Vanaf  1,50

Een poncho voor eenmalig gebruik gemaakt van 100% bio-afbreekbaar en composteerbaar maïs-kunststof. Een groene keuze voor onverwachte regenbuien tijdens activiteiten in de buitenlucht. De poncho is 125×100 cm en wordt geleverd in een zakje dat ook van maïs-kunststof is gemaakt.

Merk:         Bullet
Afmeting:  11 x 16 x 1 cm
Gewicht:    68 gram
Materiaal:  Corn plastic

Bedrukking ????

Digitale ontwerp
Voor iedere bestelling sturen wij je een gratis digitaal ontwerp toe (ook wel digitale drukproef genoemd). Dit is een visuele weergave van het product dat je hebt gekozen met het door jouw aangeleverde ontwerp erop. Dit ontwerp kan bestaan uit een logo, tekst, foto of een eigen design. Zo heb je direct een voorbeeld van jouw logo op het product. Zodra je goedkeuring hebt gegeven op je digitale ontwerp, gaat je order in productie.

Druktechniek op de Mays 100% bio-afbreekbare poncho
Wij maken gebruik van Digitale sticker om jouw logo op dit product te bedrukken. Hieronder vind je ook de bedrukkingslocatie en de maximale bedrukkingsoppervlakte op dit product.

Druklocatie:     Romp
Drukafmeting: 70 x 70 mm

Relatiegeschenk - Mays 100% bio-afbreekbare poncho - druklocatie

Meer informatie over Digitale sticker
Bij deze techniek wordt een sticker in full-color geprint en aangebracht op het product. Omdat dit redelijk snel en makkelijk gaat is dit een van de goedkopere technieken. Let op dat een sticker makkelijk weggehaald kan worden waardoor je de bedrukking niet meer ziet.

Levering ⛟

Levertijd
De levertijd van dit product is 5 werkdagen na goedkeuring op de drukproef. Zonder bedrukking bedraagt de levertijd 2 werkdagen mits er voldoende voorraad is. Bezorging is met of zonder bedrukking altijd gratis.

Track & Trace
Zodra jouw order ons magazijn verlaat ontvang je een track & trace code.

Spoedlevering
Het kan voorkomen dat je door een korte deadline het artikel sneller nodig hebt dan 5 werkdagen. In veel gevallen is een spoedlevering mogelijk. Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met je mee.

Verpakkingsinformatie
Productverpakking :      Individual polybag
Aantal stuks per doos:   200
Afmeting doos:              42 cm x 30 cm x 25 cm (lxbxh)
Gewicht doos:                14 kg

Scroll naar top