Block-Mate® Pallet 1A memoblok 100×100

Vanaf  4,13

Wissen

Totaal exclusief BTW

x

Bevat 1050 bladen (80g/m2) blanco papier op een miniatuur pallet. Afmetingen blad: 100x100mm.

Merk:         Block-Mate®
Afmeting:  10 x 10 x 10 cm
Gewicht:    84 gram
Materiaal:  Papier, 80 g/m2, Hout

Bedrukking ????

Digitale ontwerp
Voor iedere bestelling sturen wij je een gratis digitaal ontwerp toe (ook wel digitale drukproef genoemd). Dit is een visuele weergave van het product dat je hebt gekozen met het door jouw aangeleverde ontwerp erop. Dit ontwerp kan bestaan uit een logo, tekst, foto of een eigen design. Zo heb je direct een voorbeeld van jouw logo op het product. Zodra je goedkeuring hebt gegeven op je digitale ontwerp, gaat je order in productie.

Druktechniek op de Block-Mate® Pallet 1A memoblok 100×100
Wij maken gebruik van Zeefdruk om jouw logo op dit product te bedrukken. Hieronder vind je ook de bedrukkingslocatie en de maximale bedrukkingsoppervlakte op dit product.

Druklocatie:     Pagina’s
Drukafmeting: 100 x 100 mm

Relatiegeschenk - Block-Mate® Pallet 1A memoblok 100x100 - druklocatie

Meer informatie over Zeefdruk
Zeefdruk is een van de meest gedetailleerde druktechnieken die er bestaan. Deze druktechniek word gebruikt om in detail vrijstaande afbeeldingen, logo’s en slogans weer te geven op verschillende soorten producten. Voor het produceren van een zeefdruk heb je een zeefdrukraam, een grafisch sjabloon en een UV-lichtbron nodig.

Levering ⛟

Levertijd
De levertijd van dit product is 10 werkdagen na goedkeuring op de drukproef. Zonder bedrukking bedraagt de levertijd 2 werkdagen mits er voldoende voorraad is. Bezorging is met of zonder bedrukking altijd gratis.

Track & Trace
Zodra jouw order ons magazijn verlaat ontvang je een track & trace code.

Spoedlevering
Het kan voorkomen dat je door een korte deadline het artikel sneller nodig hebt dan 10 werkdagen. In veel gevallen is een spoedlevering mogelijk. Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met je mee.

Verpakkingsinformatie
Productverpakking :      Individually shrink wrapped
Aantal stuks per doos:   24
Afmeting doos:              45 cm x 36 cm x 22 cm (lxbxh)
Gewicht doos:                20,5 kg

Scroll naar top