Reistassen bedrukken

Reistassen hebben een enorm bereik. Mensen nemen ze immers overal mee naartoe. Om deze reden zijn reistassen een perfect relatiegeschenk. Wanneer u reistassen laat bedrukken, kunnen deze over heel de wereld zichtbaarheid geven aan uw bedrijf.

Dankzij onze reistassen van goede kwaliteit kunnen u en uw relaties lang genieten van de reistassen bedrukt met logo, slogan of afbeelding.

Resultaat 1–24 van de 87 resultaten wordt getoond

Verschillende soorten reistassen met bedrukking

Zoals iedereen zijn bagage anders inpakt, heeft ook iedereen aan andere voorkeur als het gaat om in welke reistas het wordt meegenomen. Om deze reden bieden wij reistassen met bedrukking in verschillende soorten, maten en kleuren aan.

Mogelijkheden reistassen met bedrukking

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment reistassen. Reistassen zijn er in veel verschillende maten, modellen, kleuren, prijzen en materialen. Dit betekent dat er veel keuze is en de kans groot is dat er minimaal een reistas tussen zit die perfect bij uw doel past. Wij beschikken over de volgende reistassen:

  • Heuptassen bedrukken
  • Duffeltassen bedrukken
  • Sporttassen bedrukken
  • Laptoptassen bedrukken
  • Weekendtassen bedrukken
  • Luxe reistassen bedrukken
  • Trolleys bedrukken
  • Tas op wieltjes bedrukken

Reistassen bedrukken kleine oplage

Het is natuurlijk mogelijk dat u slechts een klein aantal reistassen met bedrukking wilt bestellen. Dit is bij ons geen probleem. Wij bieden reistassen aan die u met logo kunt laten bedrukken in kleine oplages.

Reistassen bedrukken met spoed

Wanneer uw deadline nadert en u nog geen reistassen met bedrukking heeft besteld, is dit geen probleem. Wij kunnen reistassen met spoed voor u bedrukken. Als u aangeeft dat er haast bij de order is, kunnen wij hier rekening mee houden!

Bestel eenvoudig reistassen met bedrukking

Wanneer je reistassen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven of telefonisch contact met ons op te nemen. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super handig is? Bestel dan reistassen bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top