Powerbanks op zonne-energie bedrukken met logo

Een lege telefoon terwijlje onderweg bent naar een afspraak? Zorg ervoor dat dit je nooit meer zal overkomen met dank aan een powerbank op zonne-energie. Geef een persoonlijke twist aan de powerbanks door jouw bedrijfslogo of jou eigen tekst erop te laten drukken.je

Powerbanks bedrukken

Powerbanks op zonne-energie zijn inzetbaar voor veel doelgroepen, maar onder scholieren, bedrijven in de ICT- en multimedia branche en festivalgangers zijn ze het populairst. Powerbanks zijn ontzettend populair onder mensen die vaak hun telefoon gebruiken. Weet je dat jouw doelgroep altijd online wil blijven? Speel hier dan op in door middel van een relatiegeschenk in de vorm van een powerbank bedrukt met logo. Blijf onder de aandacht van jouw relaties met behulp van een powerbank op zonne-energie met bedrukking!

Waar powerbanks voorheen erg zwaar en groot waren, worden ze steeds kleiner en lichter, waardoor ze een stuk handiger zijn om mee te nemen. Het drukoppervlak van powerbanks is relatief groot, waardoor je jouw bedrijf goed zichtbaar zal zijn.

 

Mogelijkheden powerbanks met logo

Ons assortiment biedt veel verschillende powerbanks op zonne-energie die je kan laten voorzien van een bedrukking. Denk bijvoorbeeld aan draadloze powerbanks, 10000 mah powerbanks, powerbanks van duurzaam materiaal. Voor ieder doeleinde en iedere doelgroep is wel een powerbank te vinden. Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op, wij adviseren jou graag!

Onze powerbanks op zonne-energie kunnen voorzien worden van een bedrukking, maar sommige powerbanks kan je ook laten lasergraveren, wat de powerbank er soms net iets luxer kan laten uitzien. Welke bedrukking je voor de powerbanks wilt gebruiken, is geheel aan jou!

 

Powerbanks bedrukken goedkoop

Ben je op zoek naar powerbanks met bedrukking, maar heb je een beperkt budget? Dit hoeft geen probleem te zijn! Bij ons is het mogelijk powerbanks op zonne-energie met bedrukking in kleinere oplagen te bestellen. Daarnaast bieden wij powerbanks op zonne-energie met bedrukking aan tegenover een scherpe prijs.

 

Bestel eenvoudig powerbanks op zonne-energie met bedrukking

Wanneer je powerbanks op zonne-energie wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven.

 

Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat niet alleen origineel, maar ook heel handig is? Bestel dan een powerbank op zonne-energie met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top