Over CSE Promo | Relatiegschenken & Giveaways met bedrukking

Wij geloven in de kracht van promotieartikelen! Het is leuk om spullen weg te geven en nog leuker om ze te krijgen. Relatiegeschenken, giveaways en overige promotieartikelen zijn hierdoor ideale reclame-uitingen. Je verbindt je merk namelijk met een positieve actie waardoor je merk of boodschap langer blijft hangen bij je doelgroep.

Wacht niet langer en vind het perfecte promotieartikel voor jouw marketingcampagne!   

Bij CSE Promo staan wij voor de volgende punten: creativiteit, snelheid en eenvoud:

Creativiteit

Creativiteit inspireert. Wees daarom creatief en durf eens wat anders te doen. Zo val je op bij je doelgroep waardoor je merk of boodschap een grotere kans maakt om (blijvend) herinnerd te worden. Wil je gratis advies neem dan contact met ons op. Zo zorgen we altijd voor een passend promotieartikel voor jouw marketingplan!

Snelheid

Je hebt net een leuk artikel gevonden en wilt dit z.s.m. hebben. Dat begrijpen wij volledig! In deze tijd zijn we er eenmaal aan gewend om producten de volgende dag in huis te hebben. Daarom kunnen we een groot deel van ons assortiment binnen 4 tot 5 werkdagen leveren. Dit betekent maandagochtend besteld en drukproef goedgekeurd is vrijdag geleverd.

Niet snel genoeg? Geen probleem, neem contact met ons op. Wij houden van snel schakelen en staan voor je klaar om te kijken wat er mogelijk is.

Eenvoud

Bestellen moet geen hindernis baan zijn. Daarom hebben we onze webshop zo ingericht dat het voor iedereen makkelijk moet zijn om promotieartikelen en relatiegeschenken te bestellen. Mocht het bestellen onverhoopt toch niet lukken, neem dan contact met ons op. We zorgen voor een soepele afhandeling van je bestelling.

Werken bij CSE Promo

De laatste tijd groeit CSE super hard. Dat betekent dat we regelmatig op zoek zijn naar nieuw personeel. Doordat wij zo veel mogelijk zelf proberen te doen, kunnen er veel uiteenlopende banen beschikbaar komen. Je zal terechtkomen in een jong en enthousiast team waar je veel ruimte krijgt om je eigen mening te laten horen.

Kom jij ons CSE Promo team versterken? Kijk hieronder naar de openstaande vacatures:

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Zie jij jezelf wel werken bij CSE Promo? Stuur dan een open sollicitatie naar info@csepromos.nl

Scroll naar top