Onderwijsartikelen bedrukken

Op zoek naar een attent geschenk voor docenten of leerlingen? Zoek niet verder! Voor jullie hebben wij een aantal populaire relatiegeschenken, giveaways op een rijtje gezet die perfect bij de onderwijsbranche passen! Denk aan een anti-stressbal in de vorm van hersenen, een rugzakje voor de gymspullen of een handige USB sticks voor presentaties. Laat een van onze onderwijsartikelen bedrukken en wees er zeker van dat je een 10 scoort bij je relaties!

Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

Onderwijsartikelen bedrukken met logo

Ben je op zoek naar een leuk geschenk voor de docenten werkzaam op jouw school of zoek je een leuk item voor de leerlingen? Wellicht kan je op deze pagina wat inspiratie opdoen voor een passend geschenk. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact met ons op! Wij denken graag met je mee.  

Schoolartikelen met bedrukking

Op school heb je als leraar of leerling een hoop producten nodig. Hoe leuk is het als je werknemers en leerlingen gebruik kunnen maken van een promotioneel artikel met het logo van de school hierop? Denk bijvoorbeeld aan een pen met logo, een bedrukt notitieboek of een drinkfles met het schoollogo. Bestel deze items eenvoudig bij CSE Promo!

Bestel eenvoudig bedrukte onderwijsartikelen

Wanneer je op zoek bent naar onderwijsartikelen om te bedrukken, zit je bij CSE Promo goed! Het bestellen van onderwijsartikelen met bedrukking is nog nooit zo eenvoudig geweest! Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven.

Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat niet alleen origineel, maar ook heel sportief is? Bestel dan onderwijsartikelen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top