Liniaal bedrukken

Moet jij vaak iets opmeten of strakke lijnen zetten? Dan is een liniaal het perfecte promotieartikel of relatiegeschenk. Een liniaal is een onmisbaar product op de werkvloer.

Liniaal bedrukken met logo

Wil jij dat jou relaties of werknemers dagelijks aan jou denken? Doe dan een liniaal cadeau.

Accessoires voor bij een liniaal met logo

Een liniaal is natuurlijk niet compleet zonder andere kantoorartikelen. Wil je een compleet cadeau geven? Kijk dan ook naar potloden, gummen, kleurpotloden en etuis. Zo hoeven jouw werknemers nooit meer naar hun bureau accessoires te zoeken.

Liniaal met eigen ontwerp bedrukken ( custom made )

Als je op zoek bent naar een gepersonaliseerde linialen, maar niet zo goed weet hoe je het design hiervan moet ontwerpen. Wees gerust, wij kunnen het ontwerp voor je maken! Je kan contact met ons opnemen of kijk op deze pagina.

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Heb je niet kunnen vinden waar je naar opzoek bent? Maar heb je wel interesse in een relatiegeschenk dat perfect is voor op het kantoor? Kijk dan snel op de pagina bureau accessoires.

 

Bestel eenvoudig liniaal met bedrukking

Wanneer je linialen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven.

Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een origineel en bruikbaar item? Bestel dan linialen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top