Kleurpotloden bedrukken

Tekenen jij, je collega’s en je relaties graag? Of hebben zij kinderen die graag tekenen? Dan is het een leuk idee om kleurpotloden te laten bedrukken met logo. Kleurpotloden kunnen worden ingezet voor verschillende doelgroepen: jong en oud kan er plezier aan beleven! Daarnaast houden kleurpotloden de kinderen van jouw werknemers zoet.

Kleurpotloden bedrukken met logo

Wil je eens iets anders weggeven? Denk dan eens na over het bedrukken van potloden voor een giveaway.

Accessoires voor bij potloden met logo

Wanneer je met een potlood schrijft of met kleurpotloden tekent, kan het natuurlijk gebeuren dat je een foutje maakt. Gum dit eenvoudig weg met een van onze bedrukbare gummetjes. In ons assortiment zijn verschillende gummen te vinden die je kunt laten bedrukken. Kijk hiervoor op deze pagina. Een opbergbakje voor al je pennen, potloden en andere schrijf- en tekengerei misstaat ook niet op een bureau. Als je interesse hebt in een opbergbakje voor je bedrukte potloden, kan je een kijkje nemen op onze pagina voor bureau-accessoires.

Bestel eenvoudig kleurpotloden met bedrukking

Wanneer je kleurpotloden wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven.

Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een origineel en kindvriendelijk item? Bestel dan kleurpotloden met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top