IJskrabbers bedrukken

Ijskrabbers met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte ijskrabbers als promotiemateriaal of een luxe ijskrabber als relatiegeschenk. Laat hier jouw ijskrabber bedrukken.

Als de winter weer om de hoek staat, is het handig een ijskrabber in de auto te leggen. Wanneer de winter voor de deur staat is het een ideaal moment om een ijskrabber met bedrukking cadeau te geven. IJskrabbers met logo zijn ideale spullen voor giveaways, omdat ze relatief goedkoop zijn.

 

 

IJskrabbers met logo bedrukken

Met een ijskrabber met bedrukking als cadeau kan je op een positieve manier werken aan de naamsbekendheid van jouw merk. ijskrabbers zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en kunnen in meerdere kleuren worden bedrukt. Zo kan je jouw ijskrabber personaliseren voor jouw klanten!

Verschillende mogelijkheden ijskrabbers bedrukken

Naast de populaire gebogen kunststof ijskrabber, biedt ons assortiment een brede selectie ijskrabbers in verschillende soorten en maten. Wanneer je op zoek bent naar een kleine ijskrabber die personaliseerbaar is, kan je eens kijken naar de ijskrabber met rubber in creditcard formaat. Wil je dat jouw klanten ook tijdens het krabben van ijs warme handen hebben? Kijk dan eens naar de ijskrabber met handschoen. Ook de ijskrabber met handschoen is te bedrukken!

Met spoed ijskrabbers bedrukken

Het is mogelijk met spoed ijskrabbers te bedrukken. Indien je ijskrabbers met spoed wilt laten bestellen, kan je dit het beste zo snel mogelijk bij ons aangeven. Wij zullen hier dan rekening mee houden.

Custom ijskrabbers bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte ijskrabbers voor jouw relaties? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste ijskrabbers laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig ijskrabbers met bedrukking

Wanneer je ijskrabbers wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden!

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een relatiegeschenk dat functioneel en goedkoop is? Bestel dan ijskrabbers met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top