Horeca relatiegeschenken bedrukken

De klant is koning, zeker in de horeca! Tover een lach op de gezichten van al je relaties met een horeca relatiegeschenk met bedrukking! Hiermee zorg je niet alleen voor een lachend gezicht, maar maak je ook promotie voor jouw bedrijf of merk!

Resultaat 1–24 van de 33 resultaten wordt getoond

Horeca relatiegeschenken bedrukken met logo

Wanneer je op zoek bent naar relatiegeschenken voor in de horeca ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Wij verzorgen allerlei verschillende horeca gerelateerde relatiegeschenken voor diverse bedrijven. Denk hierbij aan flesopeners met logo, gegraveerde glazen, bedrukte borden, mokken en ga zo maar door! 

Ook voor drankpakketten kan je bij ons terecht! Kijk hiervoor op deze pagina!

Mocht je op zoek zijn naar een attent geschenk voor je klanten of relaties hoef je niet verder te zoeken. Ons uitgebreide assortiment biedt veel verschillende mogelijkheden. Kom je er zelf niet uit? Neem contact met ons op! Onze klantenservice helpt je graag met het vinden van het product dat het beste bij jouw bedrijf past!

Bestel eenvoudig relatiegeschenken voor de horeca

Wanneer je relatiegeschenken voor de horeca wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoeveel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verrassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan horeca relatiegeschenken met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top