Giveaways bedrukken met logo of tekst 

Bedrukte giveaways uitdelen is altijd een goed idee. Een giveaway is vaak een klein voorwerp dat je kan weggeven aan (potentiële) klanten. Door iets kleins weg te geven op een evenement of bij een bestelling werk je tegelijkertijd aan jouw naamsbekendheid en aan jouw klantwaardering.

Weggeefartikelen met bedrukking zijn een goede optie wanneer je veel mensen wilt bereiken tegenover een lage prijs. Doorgaans geldt, hoe hoger het aantal bestelde bedrukte giveaways, hoe goedkoper de artikelen. Echter, we hebben ook een groot aanbod van producten weggeefartikelen met bedrukking die met een kleine oplage besteld kunnen worden tegenover een scherpe prijs.

Resultaat 1–24 van de 140 resultaten wordt getoond

Welke giveaways heb je nodig?

Goedkope giveaways met bedrukking zijn er in alle soorten en maten. Dit kan ervoor zorgen dat je niet zo goed weet wat u moet bestellen. Voor ieder evenement en iedere doelgroep zijn een aantal populaire giveaways. Denk hierbij aan de bedrukte zonnebrillen en lippenbalsem met logo voor festivals, pennen en usb-sticks met bedrukking voor beurzen en gepersonaliseerde knuffels voor een kinderopvang. 

Duurzame giveaways met bedrukking zijn de afgelopen maanden een stuk populairder geworden. Door uw relaties een duurzaam weggeefartikel met bedrukking te geven laat je hen zien dat je om het milieu geeft en kan je profiteren van de eerder genoemde voordelen van een giveaway met bedrukking. Bij duurzame giveaways met bedrukking kan je denken aan pennen van bamboe, mokken van tarwestro, powerbanks op zonne-energie en RPET zonnebrillen met logo.

Wij begrijpen dat er oneindig veel keus is als het gaat om giveaways met bedrukking. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact met ons op! Wij adviseren je graag!

Custom-made giveaway

Heb je zelf geen inspiratie voor het bedrukken van een giveaway? Wij denken graag met je mee! Ook als je zelf al wat ideeën heeft met betrekking tot de bedrukte goodies, maar wat input van ons nodig heeft staan wij voor jou klaar.

Giveaways met spoed bedrukken

Wanneer je met spoed een aantal bedrukte giveaways nodig hebt is dit geen probleem. Wij hebben een aantal goodies die je met bedrukking binnen een korte tijd bij jou op kantoor geleverd kan hebben. Geef bij uw bestelling altijd aan wanneer jouw deadline is, dan kunnen wij hier rekening mee houden!

Bestel eenvoudig giveaways met bedrukking

Wanneer je ballen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven.

Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat niet alleen origineel, maar ook heel sportief is? Bestel dan een bal met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top