Gereedschapssets bedrukken met logo

Gebruiken jouw relaties vaak gereedschapssets? Dan zijn gereedschapsets met logo een goede keuze voor een relatiegeschenk. Het is mogelijk om gereedschapsets naar keuze te laten bedrukken met jouw logo of tekst. 
Werk op een handige manier aan jouw naamsbekendheid of zorg ervoor dat jouw medewerkers met een professionele uitstraling op locatie verschijnen!

Gereedschapsets bedrukken met logo

Bedrukte gereedschapsets een hartstikke functioneel geschenk om weg te geven. Ben je op zoek naar een passend relatiegeschenk voor vaderdag, moederdag of een andere gelegenheid? Bedrukte gereedschapsets is een leuk cadeau om weg te geven.

Wanneer je werkzaam bent in de agrarische sector of veel relaties heeft die graag tuinieren, kan je denken aan het laten bedrukken van tuingereedschapssets. Hiermee zorg je ervoor dat je relaties handige gereedschapssets in huis hebben, terwijl je reclame maakt voor jouw bedrijf, omdat de gereedschapssets voorzien zijn van jouw bedrijfslogo.

Verschillende mogelijkheden gereedschapsets met logo

Gereedschapsets die je kan laten bedrukken zijn beschikbaar in alle prijscategorieën. Wanneer je op zoek bent naar luxere gereedschapssets met bedrijfslogo, kan onze 9-delige multitool een goede optie zijn.

Bestel eenvoudig gereedschapsets met bedrukking

Wanneer je gereedschapsets wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan gereedschapsets met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top