Gereedschap bedrukken

Maken jouw relaties vaak gebruik van gereedschap? Dan zijn gereedschappen met logo een goede keuze als relatiegeschenk. Het is mogelijk om gereedschap naar keuze te laten bedrukken met jouw logo of tekst. 
Werk op een handige manier aan jouw naamsbekendheid of zorg ervoor dat jouw medewerkers met behulp van het bedrukte gereedschap met een professionele uitstraling op locatie verschijnen!

Gereedschap bedrukken met logo

Bedrukt gereedschap een hartstikke functioneel geschenk om weg te geven. Ben je op zoek naar een passend relatiegeschenk voor vaderdag, moederdag of een andere gelegenheid? Bedrukte gereedschapsets is een leuk cadeau om weg te geven.

Wanneer je werkzaam bent in de agrarische sector of veel relaties heeft die graag tuinieren, kan je denken aan het laten bedrukken van tuingereedschap. Hiermee zorg je ervoor dat je relaties functioneel gereedschap in huis hebben, terwijl je reclame maakt voor jouw bedrijf, omdat het gereedschap voorzien is van jouw bedrijfslogo.

Verschillende mogelijkheden gereedschap met logo

Gereedschap dat je kunt laten bedrukken is beschikbaar in alle prijscategorieën. Wanneer je op zoek bent naar luxer gereedschap met bedrijfslogo, kan onze 9-delige multitool een goede optie zijn.

Bestel eenvoudig gereedschap met bedrukking

Wanneer je gereedschap wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven.

Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat niet alleen op kantoor, maar ook binnens- en buitenshuis gebruikt kan worden? Bestel dan gereedschap met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top