Financiële relatiegeschenken

Ben jij werkzaam in de financiële wereld of ben je op zoek naar een financieel relatiegeschenk voor relaties die zich dagelijks bezighouden met financiën? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres! Doe hieronder volop inspiratie op voor relatiegeschenken voor banken en andere bedrijven werkzaam in de financiële sector.

Resultaat 1–24 van de 66 resultaten wordt getoond

Promotionele artikelen voor financiële bedrijven

Naast de klassieke relatiegeschenken voor financiële ondernemingen en banken, zoals spaarpotten met bedrukking en portemonnees met bedrukking, kan je ervoor kiezen om praktische relatiegeschenken aan je klanten/ relaties te schenken. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde keukenset voor klanten die zojuist een hypotheek hebben afgesloten voor hun (eerste) huis, een sleutelhanger of een gepersonaliseerde fles wijn. Financiële relatiegeschenken hoeven niet altijd iets te maken hebben met geld en wij laten dit graag aan je zien!

Functionele relatiegeschenken voor in de financiële branche zijn volop verkrijgbaar! Denk aan een pashouder met bedrukking of een bedrukte portemonnee met anti-RFID. Met een functioneel relatiegeschenk ben je ervan verzekerd dat je logo vaak zichtbaar zal zijn, omdat je relaties het waarschijnlijk vaak zullen gebruiken. 

Vier het met een relatiegeschenk voor de financiële sector

Heb je iets te vieren, komen de feestdagen eraan of wil je je relaties graag verrassen met een passend cadeau voor in de financiële wereld? Dan ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Kijk op deze pagina voor wat inspiratie voor originele relatiegeschenken. Kan je toch niet vinden waar je naar op zoek bent? Neem dan contact op met onze klantenservice! Wij helpen je graag met het vinden van het juiste product voor jouw bedrijf en/ of klanten!

Bestel eenvoudig promotieartikelen voor de financiële sector met bedrukking

Wanneer je financiële relatiegeschenken wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoeveel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verrassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan promotieartikelen voor de financiële sector met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top