Etuis bedrukken

Tekenen en schrijf jij graag? Dan is een etui het perfecte promotieartikel of relatiegeschenk. Een geordende werkplek is een geordend hoofd. Laat hier etuis bedrukken met jouw logo.

Etuis bedrukken met logo

Wil jij dat jou relaties of werknemers dagelijks aan jou denken? Doe dan een etui cadeau. Elke keer wanneer ze een pen pakken zal jouw logo zichtbaar.

Accessoires voor bij etuis met logo

Een etuis is natuurlijk niet compleet zonder inhoud. Wil je een compleet cadeau geven? Kijk dan ook naar potloden, gummen, kleurpotloden en linialen. Zo hoeven jouw werknemers nooit meer naar hun bureau accessoires te zoeken.

Etuis zijn ook een perfect geschenk voor scholen. Je kan een etuis geven als welkom cadeau. Zo hebben de leerlingen meteen alles spullen die ze nodig hebben. Je kan een etuis ook als afscheidscadeau geven. Vertrekken jouw leerlingen naar de middelbare school ? Geef ze een gevulde etuis mee. Dit is een mooie aandenken aan de basisschool.  

Etuis met eigen ontwerp bedrukken

Als je op zoek bent naar een gepersonaliseerde etuis, maar niet zo goed weet hoe je het design hiervan moet ontwerpen. Wees gerust, wij kunnen het ontwerp voor je maken! Je kan contact met ons opnemen of kijk op deze pagina.

Niet gevonden wat je zoekt?

Heb je niet kunnen vinden waar je naar opzoek bent? Maar heb je wel interesse in een relatiegeschenk dat perfect is voor op het kantoor? Kijk dan snel op de pagina bureau accessoires.

Bestel eenvoudig etuis met bedrukking

Wanneer je etuis wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven.

Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een origineel en handig item? Bestel dan etuis met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top