Eco-notitieboekjes bedrukken

Pennen met bedrukking zijn de populairste promotieartikelen die er zijn. Pennen komen immers altijd van pas! Combineer het populaire promotieartikel met iets waarmee je laat zien dat je om het milieu geeft: duurzaamheid. 

Eco vriendelijke notitieboekjes bedrukken met logo

Bij CSE Promo kan je terecht voor verschillende eco vriendelijke notitieboekjes. Eco-vriendelijke notitieboeken zijn gemaakt van materialen die minder belastend zijn voor het milieu, zoals kurk en gerecyclede materialen. Onze eco-vriendelijke notitieboekjes kan je laten bedrukken met jouw logo om bijvoorbeeld jouw naamsbekendheid te vergroten.

Verschillende eco-vriendelijke notitieboeken met bedrukking

De milieuvriendelijke notitieboekjes die wij verkopen zijn gemaakt van materialen als gerecycled PET plastic, hout, kurk, bamboe of karton. De duurzame notitieboekjes hebben verschillende opties qua bedrukking. Mocht je er niet uitkomen. Wij adviseren je graag!

Kleine oplage eco-vriendelijke notitieboekjes met bedrukking

Enkele eco-vriendelijke notitieboekjes zijn niet alleen in grotere oplagen te bestellen, de duurzame notebooks zijn ook in kleine oplagen te bestellen. Op deze manier kan je ook als je geen grote hoeveelheid boekjes nodig heeft laten zien dat je bezig bent met jouw omgeving.

Eco-vriendelijke pennen met spoed bedrukken

Heb je met spoed eco-vriendelijke notitieboekjes met bedrukking nodig? Bij CSE Promo is het mogelijk duurzame pennen met bedrukking met spoed te bestellen. Van belang is wel dat je dit zo vroeg mogelijk in het bestelproces bij ons aangeeft. Zo kan er rekening worden gehouden met jouw deadline!

Bestel eenvoudig eco-notitieboekjes met bedrukking

Wanneer je eco-notitieboekjes wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven.

Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat niet alleen duurzaam, maar ook enorm handig is? Bestel dan een eco-vriendelijk notitieboekje met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top