Draagtassen bedrukken met logo

Een promotieartikel dat vaak wordt gebruikt: de draagtas met bedrukking. Bij CSE Promo kan je draagtassen met bedrukking bestellen. Een draagtas met logo is de manier om jouw naamsbekendheid te vergroten. Omdat draagtassen handig in gebruik zijn én meerdere keren gebruikt kunnen worden bereik je niet alleen op het evenement waarop je de draagtassen uitdeelt een publiek, maar wordt jouw naamsbekendheid ook tijdens de dagen erna vergroot.

Resultaat 1–24 van de 62 resultaten wordt getoond

Verschillende soorten draagtassen met bedrukking

Er zijn veel verschillende soorten draagtassen die je kunt laten bedrukken, denk bijvoorbeeld aan shopper tassen, boodschappentassen en totebags. De draagtassen in ons assortiment zijn doorgaans gemaakt van: non-woven, PP woven, papier, gerecycled katoen en katoen.

Mogelijkheden bedrukte draagtassen

Draagtassen zijn er in veel verschillende maten, zo zijn er mini draagtassen die je kunt laten bedrukken. Ook kan je kiezen voor een extra grote draagtas met bedrukking. Draagtassen hebben een erg groot drukoppervlak, waardoor qua bedrukking veel mogelijk is. Je bent volledig vrij te kiezen wat je wilt doen met de bedrukking van jouw draagtas. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Bedrukte draagtassen kleine oplage

Je kunt draagtassen met bedrukking in zowel grote als kleine oplagen bestellen. Ook bij het bedrukken van draagtassen in kleine oplages ben je volledig vrij te kiezen wat je met de bedrukking van uw tas wilt doen.

Draagtassen met spoed bedrukken

Het is mogelijk draagtassen met spoed te laten bedrukken. Het is hierbij wel van belang dat je zo vroeg mogelijk aangeeft dat er haast bij de bestelling is. Dan kan hier rekening mee gehouden worden.

Bestel eenvoudig draagtassen met bedrukking

Wanneer je draagtassen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven.

Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat wekelijks gebruik wordt? Bestel dan draagtassen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top