Disclaimer

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Bij CSE Promo doen wij onze uiterste best om de informatie op de website zo goed mogelijk te onderhouden en up-to-date te houden. CSE Promo kan echter niet garanderen dat de website op ieder moment foutloos zal functioneren. De Kamer van Koophandel (KvK) garandeert evenmin dat de website ononderbroken zal functioneren. Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van volledigheid, actualiteit, juistheid van de aangeboden informatie en het gebruik van de website zal de uitdrukkelijk hand worden gewezen. Levering van producten valt altijd onder de Algemene Leverings Voorwaarden van CSE Promo.

Zowel alle content op de website (tekst, beeldmateriaal en ander materiaal) is eigendom van CSE Promo. Het is niet toegestaan om de informatie zonder uitdrukkelijke toestemming van CSE Promo te verspreiden, kopiëren, wijzigen of publiceren.

Wanneer u fouten, niet kloppende informatie of andere onnauwkeurige zaken tegenkomt kunt u altijd contact opnemen via info@csepromos.nl of het telefoonnummer +31 (0)788 90 75 00.

Download de disclaimer hier

Scroll naar top