Corona beschermingsartikelen

In deze tijd is het niet alleen belangrijk om jezelf te beschermen, het is ook belangrijk om anderen te beschermen. CSE Promo biedt hier diverse hulpmiddelen voor aan. Bekijk ons assortiment (bedrukte) corona beschermingsmiddelen hieronder!

 

Corona beschermingsmiddelen bedrukken

Het advies is nog steeds om zo veel mogelijk je handen te wassen. Helaas is dit onderweg niet altijd mogelijk. Wellicht is het bedrukken van flesjes handgel een goed idee. Zo kan je op ieder moment van de dag je handen desinfecteren en tegelijkertijd jouw bedrijf of merk promoten. 

Bestel eenvoudig corona beschermingsartikelen met bedrukking

Wanneer je corona beschermingsartikelen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven.

Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat niet alleen jezelf, maar ook anderen kan beschermen? Bestel dan een corona beschermingsartikelen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top