Brievenbuspakketten voor Relaties

Wil jij je medewerkers of relaties verassen met een leuk pakketje voor door de brievenbus? Bij CSE Promo ben je aan het juiste adres! Of het nu gaat om een pakketje voor tijdens de koffiepauze, vrijdagmiddagborrel of een ander (virtueel) evenement, met een van deze pakketten weet je zeker dat het gewaardeerd wordt! Mooi meegenomen: de prijzen zijn inclusief verzending naar verschillende adressen.  

Toont alle 10 resultaten

Online evenement plannen?

Wij helpen je graag met het kijken naar de mogelijkheden qua drank- en etenswaren. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor de mogelijkheden. 

Bestel eenvoudig brievenbuspakketten met eten en drinken

Wanneer je brievenbuspakketten wilt bedrukken bestellen voor jouw relaties, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven.

Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat gemakkelijk door de brievenbus past? Bestel dan woonartikelen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top