Relatiegeschenken bedrukken voor de verschillende branches 

Ben je op zoek naar passende relatiegeschenken voor jouw branche? Het aanbod aan relatiegeschenken en giveaways is enorm en daarom kan het wel eens lastig zijn een passend product te vinden. Graag helpen wij je een handje bij het uitzoeken van het perfecte relatiegeschenk voor jouw bedrijf. Kijk hieronder naar onze verschillende branche pagina’s voor wat inspiratie.

Onze top 5 auto  

Onze top 5 horeca

Onze top 5 finance

Onze top 5 ICT

Onze top 5 onderwijs

Onze top 5 onderwijs

Onze top 5 onderwijs

Onze top 5 transport & logistiek

Relatiegeschenken per branche bedrukken

Wanneer je op zoek bent naar relatiegeschenken voor een specifieke branche kan deze pagina een goed begin voor je zijn. Per branche laten wij een aantal bijpassende artikelen zien. Ben jij werkzaam in de auto, bouw, finance, horeca, ICT, onderwijs of transport & logistiek branche? Neem dan zeker een kijkje op een van de specifieke branchepagina’s. 

Bestel eenvoudig relatiegeschenken per branche met bedrukking

Wanneer je relatiegeschenken voor  jouw branche wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een attent en luxe relatiegeschenk? Bestel dan eindejaarsgeschenken met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top