Relatiegeschenken voor de bouw

Ben jij werkzaam in de bouw of zijn je relaties voornamelijk werkzaam in deze sector? Neem dan eens een kijkje op deze pagina! Hieronder kan je aardig wat inspiratie opdoen als je op zoek bent naar een passend relatiegeschenk!

Resultaat 1–24 van de 53 resultaten wordt getoond

Promotieartikelen voor de bouw nodig?

Het is hard werken in de bouw en het is altijd leuk als je een klein presentje krijgt als blijk van waardering voor jouw harde werken! Maak het werk net iets prettiger met een van onze relatiegeschenken speciaal voor de bouw. Zo kan je bijvoorbeeld een speaker laten bedrukken om je medewerkers of relaties hun werk swingend uit te laten voeren. Een andere optie is een koeltas voor een verfrissende (lunch)pauze. Een ander praktisch geschenk is een zakmes met gravering, een duimstok met bedrukking of een bedrukte thermosfles.  

Relatiegeschenken voor de bouw

Zit de bouwvak eraan te komen? Wellicht is het een leuk idee om al je relaties te verrassen met een van onze toffe bouw geschenken! Met de artikelen uit ons assortiment ben je ervan verzekerd dat jouw relatie je na een tijd van verdiende rust niet is vergeten!

Inspiratie nodig?

Kan je toch niet de promotieartikelen voor de bouw vinden waar je naar op zoek bent? Wij denken graag met je mee! Laat ons weten dat je op zoek bent naar een geschenk voor een van je relaties en we zoeken graag met jou mee naar het perfecte relatiegeschenk voor jouw klanten of andere relaties in de bouw. Neem hiervoor contact met ons op via de klantenservice. 

Bestel eenvoudig promotieartikelen voor de bouw met bedrukking

Wanneer je relatiegeschenken voor de bouw wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoeveel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verrassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan promotieartikelen voor de bouw met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top