Vrolijk Paasfeest met CSE!

Wist je dat mensen tijdens Pasen gemiddeld 47 paaseitjes eten?! Dat is een flinke hoeveelheid waar jij als bedrijf goed gebruik van kunt maken. Met Pasen heb jij dus een goede reden om jouw relaties te verassen met iets lekkers! Lees in deze blog meer over hoe jij jouw relaties kunt verassen met een passend Paasgeschenk.

Vrolijk Paasfeest met Happy Truffel

Een lekker product in ons assortiment: Happy Truffel! Een hippe, lekkere en vooral kleurrijke chocoladetruffel. Supertof om cadeau te geven, als origineel chocolade relatiegeschenk of om gewoon lekker voor jezelf te houden. Bestel nu voor jezelf of verstuur de paasverassing direct naar iemand anders:

Happy Truffel met logo

Al onze Happy Truffel producten zijn verkrijgbaar met bedrijfslogo! Alle prijzen op de website zijn inclusief het bedrukken van één logo op de verpakking van de chocolade. Daarnaast zijn de prijzen inclusief levering naar één locatie. Wil jij de truffels graag naar meerdere locaties versturen? Dit is geen probleem en kunnen we voor je regelen. Neem hiervoor contact met ons op. We kunnen de truffels wereldwijd versturen!

Paasverassing

Een ander product wat wij hebben mogen verwelkomen in ons assortiment is de Paasverassing! Een ei-vormige giftbox gevuld met heerlijke gekarameliseerde koekjes, paaseitjes met nootjes en minireepjes met 72% cacao en gedroogde appel. Vanaf nu beschikbaar bij CSE Promo!

  • Brievenbus

    Paasverassing

    Vanaf  11,47
    Verkrijgbaar vanaf 50 stuks

Brievenbuspakketjes

Ben je op zoek naar een ander pakketje om jouw relaties een top Paasweekend te bezorgen? Neem ook een kijkje bij onze brievenbuspakketjes! Een pakketje met verschillende etenswaren en goodies dat met gemak door de brievenbus past: ideaal voor als jouw relaties vaak buiten de deur moeten zijn.

Interesse?

Heb je interesse in een van de Paasgeschenken, maar heb je nog vragen? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder! Ook denken we graag met je mee!

Share this post

Scroll naar top