Badtextiel bedrukken met logo

Handdoeken met logo bestellen of ander badtextiel laten bedrukken of borduren? Bedrukte handdoeken als promotiemateriaal of een luxe handdoek als relatiegeschenk. Laat hier jouw handdoeken bedrukken

Handdoeken of badjassen met bedrukking als relatiegeschenk is iets om mee te stralen! Iedere vakantie of vrije dag kan de handdoek met jouw bedrijfslogo of tekst worden uitgerold op het strand in Nederland, of het buitenland. Met een bedrukte handdoek als relatiegeschenk kan je  overal ter wereld reclame maken.

Toont alle 3 resultaten

Handdoeken met logo bedrukken of borduren

Handdoeken zijn ideale promotieproducten, omdat ze een erg groot drukoppervlak hebben. Een gaaf design, full colour, je kan het zo gek niet bedenken en het is mogelijk. De handdoeken en badjassen zijn volledig naar wens te bedrukken. Ook is het mogelijk om de labels op de handdoek te laten omlabelen, zodat jouw logo hier ook zichtbaar is. Daarnaast kunnen de handdoeken in een giftbox verpakt worden, zodat jouw gift nog meer luxe uitstraalt.

Verschillende mogelijkheden bedrukken handdoeken

Een onmisbaar artikel tijdens de zomer: de handdoek. Nu nog handiger, omdat je de handdoek kunt bedrukken met een eigen logo, design of tekst. Ons assortiment biedt naast de standaard rechthoekige handdoeken ook andere modellen aan. Denk bijvoorbeeld aan de ronde handdoek die de laatste tijd erg populair is geworden. Overal op social media zijn de ronde handdoeken met bedrukking te zien. Daarnaast kunnen de hammam handdoeken natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment.

Het is mogelijk de handdoeken te laten bedrukken, maar je kan de handdoeken ook laten borduren of de methode embossing gebruiken (reliëfdruk). Handdoeken zijn niet alleen een leuk gift voor de vakantiegangers, het kan ook enorm handig zijn in bijvoorbeeld jouw eigen sportschool of zwembad. Een handdoek met naam bedrukt of een handdoek met een logo erop geborduurd straalt klasse uit.

Handdoeken bedrukken snelle levering

Wanneer je handdoeken met bedrukking of borduren bestelt, wil je er natuurlijk zo snel mogelijk gebruik van maken. Wij hebben de opties handdoeken met bedrukking met spoed te laten leveren. Zo heb je jouw bedrukte handdoeken net iets eerder in huis!

Custom made handdoeken bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte handdoeken voor jouw relaties? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste woonaccessoires laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig handdoeken en badjassen met bedrukking

Wanneer je handdoeken en/ of badjassen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met het ultieme relatiegeschenk om te relaxen? Bestel dan handdoeken en/ of badjassen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top