Automotive relatiegeschenken bedrukken

Relatiegeschenken voor in het transport zijn enorm handig en daardoor enorm in trek! Gadgets voor in de autobranche zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook ontzettend praktisch! Daarnaast zijn de mogelijkheden qua logistieke relatiegeschenken eindeloos. Verras een leerling van je rijschool bijvoorbeeld met een sleutelhanger of een ander handig item voor in de auto. Met bedrukte automotive relatiegeschenken laat je je naam door heel het land zien!

Auto accessoires

Heb je klanten, collega’s of andere relaties die vaak onderweg zijn? Dan kan een auto accessoire met bedrukking een passend relatiegeschenk voor je zijn! Voor ieder seizoen is een passende auto accessoire te vinden.

Auto accessoires bedrukken

Bijna iedere zakenpartner, werknemer of collega heeft wel een auto en zijn waarschijnlijk dagelijks onderweg naar hun werk. Een relatiegeschenk voor in hun voertuig is ideaal! Aan de ene kant is een auto accessoire super handig. Daarnaast kan je er met een auto accessoire bedrukt met bedrijfslogo zeker van zijn dat je merk bijna dagelijks voorbij komt bij (potentiële) klanten. Wil jij dit ook? Laat dan je auto accessoires personaliseren. Dit kan bijvoorbeeld met logo, tekst, slogan.

Bedrukte auto accessoires

Bijna al onze autoaccessoires kunnen bedrukt worden met je logo of tekst. Ook een combinatie van logo én tekst is mogelijk! Bent u op zoek naar auto accessoires zonder bedrukking? Dit is natuurlijk ook een mogelijkheid. Wacht niet langer en bestel je favoriete auto accessoire met óf zonder bedrukking bij CSE Promo.

Verschillende automotive relatiegeschenken bedrukken

Het assortiment automotive relatiegeschenken is heel divers, zo kan je kiezen voor een kofferbak organiser met logo, kentekenmapjes, sleutelhangers, auto opladers, noem het maar op! Ons assoritment bevat naast handige gadgets ook verschillende EHBO setjes en veiligheidshesjes die ook niet mogen ontbreken in de auto! Ook deze automotive items kan je laten bedrukken, zodat je ook op de cruciale momenten zichtbaar bent.

Bestel eenvoudig auto relatiegeschenken met bedrukking

Wanneer je automotive relatiegeschenken wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven of telefonisch contact met ons op te nemen. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super handig is? Bestel dan een auto gerelateerde relatiegeschenken met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top